تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین
سرخط خبرها

استقلال و تراکتور شنبه هفته آینده با هم بازی می‌کنند| اعتراض جواب داد

  • کد خبر: ۱۹۲۵۰۱
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
استقلال و تراکتور شنبه هفته آینده با هم بازی می‌کنند| اعتراض جواب داد
با وجود شایعاتی که پیرامون لغو بازی استقلال مقابل تراکتور شکل گرفته، اما این بازی در زمان مقرر برگزار خواهد شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بازیکنان استقلال بعد از تساوی مقابل تیم شمس آذر قزوین به ریکاوری پرداختند و تمرین امروز نیز تعطیل شد تا عملاً بازیکنان دو روز را به استراحت و ریکاوری بدنی بپردازند.

طبق برنامه قرار است شنبه هفته آینده استقلال در ورزشگاه آزادی میزبان تیم فوتبال تراکتور باشد و این بازی از اهمیت بسیاری برای دو تیم برخوردار است.


در حالی که استقلال خود را آماده برگزاری این بازی می‌کند و قصد دارد بر اساس برگزاری بازی در روز شنبه تمریناتش را پیش ببرد، زمزمه‌هایی درباره لغو بازی مقابل تراکتور به دلیل برگزاری بازی تیم ملی مقابل هنگ کنگ در تاریخ ۲۵ آبان ماه به گوش می‌رسد.

گفته شده شاید با درخواست امیرقلعه‌نویی تمام بازی‌های هفته دهم تعطیل شود، اما آخرین خبر‌ها حکایت از برگزاری قطعی بازی استقلال مقابل تراکتور دارد.

مسئولان باشگاه استقلال با رایزنی خود موفق شدند برگزاری بازی با تراکتور را قطعی کنند و قرار است بعد از برگزاری این بازی ملی‌پوشان استقلال در اختیار سرمربی تیم ملی قرار بگیرند.

البته انتقاد‌های بسیاری به امیرقلعه‌نویی می‌شود پیرامون اینکه چرا برای بازی با هنگ کنگ که یک تیم درجه چهارم آسیاست قصد دارد از همه سرمایه‌های فوتبال ایران بهره بگیرد و خیلی‌ها معتقدند که با تیم دوم هم می‌شود از پس هنگ کنگ برآمد، اما به هرحال قلعه‌نویی قصد دارد از ظرفیت موجود بهره گرفته و تیمش را با همه قوا مقابل هنگ کنگ قرار دهد.

با این حال بازی استقلال مقابل تراکتور برگزار خواهد شد تا از جانب این باشگاه اعتراضی به فدراسیون فوتبال نشود و برنامه هفته دهم طبق زمان‌بندی قبلی پیش برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->